Shoppat!

Jag har shoppat! Det är stor sommarrea på nelly.com. Fast jag fick bara med mig 2 reaplagg. Brukar vara så för mig, hittar alltid massor som inte är på rea. Det blev i alla fall 2 par shorts, blommigt linne, leggings och en klänning. Så nu är det bara att vänta tills paketet anländer. De brukar vara snabba med sin leverans, så håll tummarna för att det går fort!

Nu måste jag sova! Jobbar 8.18 denna veckan. Det är tufft säger jag bara! Man är helt slut när man kommer hem och lite deprimenad över att ha varit instängd på ett lager hela dagen när det är så fint väder ute. Men men, sånt är livet!

Gonatt på er!

Sommarhelg!

Denna helgen har varit precis som jag behövde. Lugn och återhämtande! Och superfint väder =)

Efter jobbet i fredags åkte jag och Otto till hans föräldrars stuga vid Citadellet i Landskrona för att fira en lugn midsommar. Vi mös i trädgården och solen och åt gott. Busade en massa med deras hund Gallas. Han är lätt den vildaste hunden jag vet, haha. Han blir aldrig trött, men han är söt och go! Det var bestämt att jag och Otto skulle sova i stugan på en luftmadrass. När vi höll på att somna hörde vi hur luften började pysa ut. Jaha, och vad gör vi nu? Kl. 2 på natten? Klockan var lite för mycket för att sätta igång och laga madrassen så vi tog bilen och körde hem till Helsingborg och sov där istället. Mina föräldrar blev lite förvånade när vi kom hem mitt i natten =)

På lördagen åkte vi tillbaka till stugan och pysslade i trädgården. Jag tycker det är väldigt avslappnande att greja i rabatten och rensa ogräs, haha. På kvällen blev det lek med Zocka och film med syster!


Citadellet, älskling och jag med Gallas

Idag har vi varit i Åhus på stor släktträff. Vi brukar träffas runt midsommar varje år och äta på Yngsjö Havsbad. Det är mormor och hennes två syskon och deras barn och barnbarn (än sålänge finns det inga barnbarnsbarn) så vi blir rätt många. Idag var vi 41 stycken tror jag! Zocka var såklart också med idag och hon var jätteduktig. Hon sov hela vägen dit och hem och var jättesnäll under hela middagen. Tyvärr vågade vi inte gå ner med henne till havet eftersom det var hundförbud och väldigt mycket folk en sånhär sommardag.

Haha, snygg bild va?


Måndag

Idag är det den längsta och ljusaste dagen på året, sen blir dagarna kortare och mörkare igen.. =( Ganska deprimenande dag faktiskt, haha.

Fick jobba över idag på jobbet. Det är väldigt mycket att göra nu innan midsommar. Men det gör inte mig så mycket, blir ju bara mer pengar! =) Tråkligt att komma hem så sent på kvällen bara..

Det märks att Zocka blir mer och mer hemmastad här hos oss. Hon testar oss dagligen och då gäller det att visa vem som bestämmer. Jag tycker det är svårt eftersom jag blir lite rädd när hon ska bitas och hålla på, haha. Hon har verkligen ett jäkla humör den där lilla varelsen. Så nu har vi två jobbiga tonåringar i huset! ;)


  
Älskade valpen sover på lite obekväma sätt tycker jag!


Bröllop och rabarberpaj

Lund, bröllop, shopping, fest, powerwalk & rabarberpaj kan sammanfatta min helg!

Jag åkte till Lund direkt efter jobbet i fredags. Otto hade träning så jag gick på stan och shoppade lite. Köpte ett par rosa skor på rea =) På kvällen snickrade vi ihop vårt sista vitrinskåp och halva vår byrå. Det är så mysigt att fixa och dona med saker för lägenheten tillsammans! I lördags morse fortsatte vi med byrån och så visade sig att vi fått del delar till lådorna. Så vi fick ringa Ikea och de ska skicka de delar som vi behöver utan kostnad, så det var väl bra men störigt att det inte kan bli rätt från början.

Sen var det ju Viktorias och Daniels bröllop på eftermiddagen. Otto hade hemmamatch som jag egentligen hade velat se, men var tvungen att se bröllopet =) Lite typiskt att älskling blev utsedd till matchens lirare när inte jag var där bara, haha. Men vilket fint bröllop det var! De ser så kära och lyckliga ut tillsammans! Viktorias klänning tyckte jag var lite, lite tråkig men samtidigit väldigt klassisk och fin. Det hade varit fint med lite spets och glitter på kanske ;) På kvällen hade Sara & Ante födelsedagsfest! Väldigt trevligt och roligt! Där var en tjej från Sydney och en från Nya Zeeland så jag fick en massa minnen tillbaka från min resa där. Tänk vad coolt att komma från Sydney!!

Idag har jag tagit det lugnt och laddat batterierna inför en nya vecka på ICA. Jobbar 9.30-18 till torsdag och sen 6-14 på midsommarafton. Förhoppningsvis blir det en lätt vecka, när man inte behöver gå upp så tidigt varje dag. Jag, Sara och Annie var ute och gick en lååång powerwalk i 2 timmar innan idag. Vi gick bort till Ramlösaparken och drack ur källan och sen tillbaka igen. Det blev riktigt skönt och fint väder under tiden och solen verkligen värmde så vi tog en paus och solade lite! Hoppas att sommaren kommer på riktigt snart!

Nu har jag bakat en rabarberpaj som jag precis tog ur ugnen. Mmmmmm =) Tänkte kolla på sammandragningen av bröllpet nu kl. 21 och sen kommer älskling hit vid 22.30 när fotbollen är slut. Det blir inte mycket tid tillsammans nu när vi båda jobbar och det är fotbolls VM samtidigt, haha.

Lägenheten

Jag vill flytta nu! Är så sugen på att bo och leva ihop med min älskling. Jag vill inreda och pyssla med lägenheten. Kan inte låta bli att surfa runt på alla fina heminredningssidor som det finns. Det rycker i mina fingrar, jag vill köpa och fixa med saker till vårt hem.

Vi har redan snickrat ihop ett vitrinskåp och skrivbord & bokhylla. Men det är mycket kvar =) Behöver fortfarande hitta en tv-bänk och soffbord, som matchar varandra och resten av lägenheten. Och en massa detaljer såklart!





Ledig

Idag är jag ledig. Det har varit en tuff vecka på jobb. De säger att det tar ungefär 1 månad innan man kommer in i det och inte har ont i kroppen längre. För ont i kroppen det har jag, träningsvärk i armar, axlar och rygg, sen är jag trött i rygg, ben och mage. Ja, man använder verkligen hela kroppen när man plockar varor på Icalagret! Kommer bli värsta biffen efter denna sommaren, haha, i alla fall överkroppen. Benen och konditionen får sitt när jag cyklar dit och hem, men det är inte samma sköna känsla som efter en lång joggingrunda. Imorgon jobbar jag 6-16, så det blir bra med OB-tillägg då ;)

Hur hinner folk som jobbar 8-9 timmar varje dag med sitt liv? Jag har inte hunnit/orkat göra någonting denna vecka och då har jag ändå bara jobbat 7,5 timme varje dag. Tänk om man har familj, barn och hus som ska skötas och sen hinna med att träna och träffa vännerna. Det går inte ihop. Dagen behöver fler timmar, eller så får vi jobba mindre!

Och Zocka växer så det knackar! Hon är ganska stor nu tycker vi i familjen, som ser henne varje dag, men andra tycker fortfarande hon är pytteliten. Får bli bilder en annan dag!

Nu blir det mat sen ska jag snart sova, haha ;)


Green Day och helgen!

Jag har inte skrivit på ett tag men det har haft sina förklaringar. I lördags åkte vi ju till Göteborg för att se Green Day, åkte upp tidigare för att hinna gå lite på Liseberg. (Egentligen ville jag hellre gå på stan och shoppa men jag blev nedröstad) Det var superfint väder så det var mycket trevligt på Liseberg också! Jag var inte alls på karusellhumör dock, men det blev en runda i Balder och två i Lisebergsbanan i alla fall.

Green Day var lika bra som sist när vi såg dem i Globen! Jag är inget stort Green Day-fan alls men de är verkligen supergrymma live! De gör verkligen mycket för sina fans, bjuder upp dem på scenen och låter dem sjunga med och kysser dem, haha. Tyvärr så visste vi inte att det skulle vara två förband så det var en väldig seg väntan innan de började spela, hade vi vetat det så hade vi kommit senare i och med att vi hade sittplatser.


Igår var jag själv hemma och passade Zocka! Hon växt ganska mycket på en vecka faktiskt. Vill inte att hon ska bli stor, hon är så söt nu när hon är liten.


Idag har det varit riktigt tråkigt väder, ösregn hela dagen! Jag och mamma åkte till väla och köpte ett regnställ till mig så jag kan cykla till jobbet utan problem när det är sånt här väder, haha. Imorgon börjar jag alltså jobba, är lite nervös men det ska nog gå bra!

Överlevaren!

Förlåt för att jag var så bitter i det förra inlägget! Jag överlevde och lämnade in den hemska hemtentan i tid, återstår att se om jag behöver komplettera något men håll tummarna för att jag inte behöver det. Usch, hoppas jag slipper hemtentor i fortsättningen, det var verkligen inte roligt!

Idag har det varit underbart väder. Efter inlämningen gick jag, Johanna och Emilia och lunchade i solen. Det kommer bli tråkigt att inte ses lika ofta längre, vi har väldigt trevligt tillsammans. Hoppas vi kommer hålla kontakten ändå :) Resten av dagen spenderade jag i solstolen, skönt att få lite färg också. Jag har räknat med att inte få så mycket färg denna sommaren i och med att jag ska jobba på ett lager exakt hela lovet. Så man får passa på när det kommer dagar som denna! Jag hann även med en lång joggingrunda i solskenet :)

När älskling kom hem från träningen provade vi på en ny rätt. Fetaostgratinerad fläskfilé och råstektpotatis! Det blev riktigt gott! Sen har vi snickrat ihop ett av våra två vitrinskåp. Det var lite meckigt men det blev rätt till slut. Kommer bli superfint när allt är klart här i lägenheten!

Nu sitter vi i soffan och laddar inför Göteborg och Green Day imorgon! Ska bli riktigt roligt :)

Frustrerad

Emilia tycker att jag ska avreagera mig här på bloggen så nu gör jag det! ;) Jag är så fruktansvärt arg på vår j*vla hemtenta. De består av 4 futtiga frågor, och varje fråga tar ungefär 100 år att göra klart. Nej, men seriöst jag har suttit sen kl. 9 med samma fråga och har inte ens kommit halvvägs. (notera att jag inte har varit inne på en ändå blogg eller facebook, bara suttit med böckerna och skrivit, inte ens gosat med Zocka) Vid 12-tiden kom jag på att "oj det här är nog inte helt rätt" så det var bara att börja om igen... :( Har inte en aning om hur jag ska hinna klart innan kl. 12 imorgon, det är ett mysterium!

Det är så mycket som distraherar mig just nu.
1. Det fina vädret (borde vara förbjudet att sitta inomhus och plugga när solen skiner och det är 20 grader varmt)
2. Sockersöta Zocka
3. Mårten flyttade ut från lägenheten igår så nu är det fritt fram för mig och älskling att börja inreda vårt hem! Så jag vill hellre leta fina möbler och detaljer istället för att läsa om "The Individual in the Changing Working Life" (De som har skrivit den boken är förresten svenskar, varför skriver man den på engelska då?)

Men nej, jag ska skriva en f*cking hemtenta jag!

Hemtenta

Idag fick vi en hemtenta som ska vara klar på fredag. Vi måste åka ner till Lund och lämna den i lärarens brevlåda exakt kl. 12, hur löjligt är inte det? Så nu ska jag begrava mig i böckerna tänkte jag, väldigt tråkigt när det är superfint väder ute :(

Om jag känner mig själv rätt så kommer jag ta många pauser med valpmys i solen med Zockan!

Ha en trevlig dag alla!

Helgen

Det känns som om tiden bara flyger iväg just nu. Helgen försvann lika fort som den kom. I fredags firade vi Annie, som fyllde år i torsdags. Vi åt god mat och onyttigheter och såg Sex And The City 2 på bio. Det blev lite strul med våra biljetter så vi fick sitta utspridda i hela salongen, haha. Filmen var bra tyckte jag men inte lika bra som den första... brukar vara så med uppföljare. Efter filmen gick vi till det nya "lounge-aktiga" stället Moogwai (har ingen aning hur det stavas) i Helsingborg. Det var väldigt fint och trevligt där, rekommenderas! :)

Och i lördags hämtade vi lilla Zocka! Hon är så himla liten, söt och snäll. Nu kämpar vi med att göra henne rumsren, och det går faktiskt *peppar peppar* ganska bra. När hon blir nödig gnyr hon lite och då gäller att snabba sig ut i trädgården ;) Den uppgiften har vi lagt på Julia, haha.


Det är svårt att fota det lilla livet, hon är aldrig stilla ju!


Igår spelade Otto match igen, derby mot Rosengård, och det blev vinst igen med 3-1. De har vunnit alla sina matcher nu och leder serien! Starkt jobbat, de är ju trots allt nykomlingar i söderettan!! Efter matchen kom det fram några fans som ville ha Ottos autograf, haha!




RSS 2.0