Helgen

I fredags hade jag och Otto en riktigt mysig hemmakväll. Otto hade ingen träning så vi lagade mat tillsammans och kollade på film. Vi såg Iron Man, jag hade inte sett den innan och den var faktiskt bra. Action blandat med humör, får se tvåan snart.

I lördags hade Otto träning tidigt och sen match så jag fick mycket ensamtid (=pluggtid). Satt och läste hela dagen och hann ändå inte bli klar så jag kunde se hela matchen :( Men de vann i alla fall! På kvällen var jag hos Louise och Martina och åt och hade trevligt sen stack vi in till stan för att se Oskar Linnros. Han spelade för alla studenter här i stan. Vi hade köpt förköp så vi trodde att vi skulle komma in smärtfritt men icke. Stod i kö i nästan 1½ timme! Men väl inne så behövde vi bara vänta i 10 min innan Oskar började spela. Jag hade bara hört radiondängan Från och med du innan, men tyckte ändå att det var riktigt trevlig. Dock stod vi precis vid högtalarna så jag fick liiiite ont i öronen, men men.

Innan jag vaknade idag hade Otto varit och handlat och tvättat! Vilken kille jag har alltså =) Vi har haft våra föräldrar på besök här idag så det har städats, putsats, bakats och lagats mat idag. Det var första gången de var här sen jag flyttade in och vi lite ordning på lägenheten. De tyckte såklart att det var jättefint här och att maten var supergod, haha.

Nu sitter jag och försöker plugga men det går inte så bra. Har svårt att koncentrera mig. Kan nog bero på att det är söndag, att jag är trött och att det sitter en snygging i mitt vardagsrum som jag har svårt att låta bli ;)

Ha det bra mina vänner, vi hörs efter min tenta på fredag!


Plugg



Såhär ser skrivbordet ut just nu. Plugget satte igång med besked idag. Från att knappt ha gjort något på 3 veckor så har vi helt plötsligt massor att göra. Nu får jag ta fram självdiciplinen och väcka studietekniken till liv igen.

Och vart är Sverige påväg egentligen med SD i riksdagen?!


Val

Idag fick jag rösta för första gången, i alla fall till riksdagen. Jag fick rösta i Europavalet förra året men det kändes inte lika viktigt... Det är en speciell känsla att gå och rösta. Vi gick tillsammans hela familjen, alla utom mamma för hon jobbade, och röstade på vår gamla lågstadieskola. Den skolan som var så stor och nästan lite skrämmande när man var liten och som man har så många minnen från. När jag gick över skolgården kom det många minnen tillbaka från den trygga tiden när man var ett oskyldigt litet barn utan några bekymmer. Eller tvivel på vad man ska rösta.

Röstat fick jag och nu sitter jag i min och Ottos fina lägenhet. Jag har tänt en massa ljus och har det riktigt mysigt, synd att inte sambon är här bara. Han sitter på ett tåg hem från Norrköping där han spelat match idag...


Paj

Jag vet, jag har varit asdålig på att uppdatera den senaste tiden! Det händer mycket varje dag och jag har inte riktigt haft lusten att blogga heller. Skolan går bra och det känns fortfarande bra med mitt val!

Imorn är det final för nollningen med en finsittning. Det är en fin middag där man måste klä upp sig och vara vacker! Det ska bli himla roligt!

Nu ska jag och Louise från klassen laga spenatpaj! Önska mig lycka till för jag är kass i köket =)




Polly



Jag tycker bara denna är såå rolig!

RSS 2.0