Jag ska bara...

Jag ska bara, jag ska bara... Det är mitt liv just nu. Får ingenting gjort. Kan inte koncentra mig på bara en sak.  Är distraherad men vet inte av vad. För att jag har för lite att göra? Får jag inget gjort för att jag har lite att göra? Makes no sense. Men jag har ju saker att göra och snart hopar det sig. Jag behöver hitta min självdiciplin som fanns där nånstans för 3-4 år sen.

Julia var här i fredag och sov över. Det var väldans trevligt. Kul att kunna umgås på riktig med sin syster och inte bara skrika och låna kläder av varandra. hehe.

Idag ska jag verkligen försöka vara effektiv och göra det jag ska och behöver. Skolan om en timme och ikväll spinning! Jag längtar lite till spinningen faktiskt.. :)


Onsdag

Det har kommit snö igen. När jag kollade ut igår och såg att det låg snö på marken gick det en besvikelsens suck igenom mig. Jag vill ha vår nu! Det räcker med snö, kalla vindar och minusgrader nu. Idag när jag cyklade hem från skolan sken solen samtidigt som det snöade. Blir det en regnbåge då?

Imorgon ska jag till Hbg igen. Ska göra ett hembesök och intervjua en äldre person. Detta ska resultera i min första rapport. Ska faktiskt bli lite roligt att få skriva vetenskapligt med inledning, syfte, bakgrund och allt det dära. Men bara lite :)

Igår var jag på Aerobic Dance! Och det var så jävla roligt rent ut sagt. Jag är fast! Kommer gå varje tisdag och köra Core och MRL (mage-rumpa-lår) efteråt. Har kommit igång med att gå på lite mer pass nu på gymmet och det är såååå mycket roligare än att bara köra gym. Speciellt nu när jag börjar lära mig vilka intruktörer som är bra och mindre bra!

Det funkar inte att lägga upp bilder så det får bli en annan dag... kanske imorn ;)





Grattis pappa!

Idag fyller min pappa år. Jag har varit i Hbg hela dagen och myst med familjen. Ikväll ska jag sova i mitt nya rum här. Nu kollar jag och syster på film och äter onyttigheter!

 

Hoppas ni haft en trevlig söndag!

 


En bra dag!

Idag har jag varit ledig! Kom i säng sent igår så jag sov länge imorse. Det var längesen jag tillät mig själv sova länge när jag är ledig mitt i veckan, så det var skööööönt! Åt frukost och kollade på Greys. Städade, damsugade och våttorkade hela lägenheten. Det skiner och luktar gott här nu. Sen gick jag och handlade och planerade maten ikväll. Nu har jag pluggat en timme och ska snart iväg på spinning och core. Jag är nöjd med min dag! Äntligen en dag som jag känner att jag faktiskt varit effektiv på.. har varit dålig på det den senaste tiden. Jag hade gärnat tagit en lång promenad idag också men det blåser fan för mycket för det. Svinkallt är det!

Nej, vår nu tack!


Tips!

Jag är ingen stjärna i köket och därför tycker jag inte heller att det är speciellt roligt att laga mat. Hade jag varit bättre på det så hade jag säkert tyckt att det var roligt också. När Otto är hemma brukar han laga maten och han är jätteduktig på det. Men eftersom han tränar så mycket så blir det bara att han är bara hemma och kan laga mat till mig (hehe) en gång i veckan. På helgerna brukar vi laga tillsammans och göra mycket så att vi kan värma under veckan. Men de dagar som jag beöver laga själv så ska det vara lätt och gå snabbt.  Då är Skånemejeriers creme fraiche med soltorkade tomater och fetaost en räddare i nöden. Jättegott och hur lätt som helst. Bara att koka upp med pasta till. Kanske inte det nyttigaste man kan äta, men men.




Nu ska jag bege mig hem till Sara. Otto ska ha kompisar över på fotboll ikväll, så då får jag snällt hålla mig borta. Ska bli mysigt med middag och fika med en av de äldsta vännerna! :)


Två år sen...

För två år sen var jag i Australien and living the dream, som de så fint kallar det. På alla hjärtans dag skickade Otto rosor till mig i Sydney. Han är allt bra, den där Otto! ♥

 

Hoppas ni har en bra alla hjärtans dag kära läsare!

 


Söndag

Vilken bra söndag jag har haft! Sov länge och mös lite med älsklingen innan han gick upp för att göra frukost till oss. På med myskläderna och plugga ett tag. Sen hem till svärisarna på god middag. Nu blir det glass för mig och chips för Otto och kanske Wallander så småningom. Bra söndag helt enkelt!

I fredags hade jag finbesök! Trine kom och sov över. Vi är för dåliga på att ses men när vi väl gör det så har vi hur trevligt som helst. Vi har ju trots allt känt varandra hela livet. Våra mammor känner varandra och vi låg på BB samtidigt, sen dess har vi varit kompisar. Vi satt uppe halv natten i fredags och pratade ikapp oss om allt som har hänt sen vi träffades sist och i lördags tömde vi Nova, typ. Jag är nu en jeansjacka och en kofta rikare till våren. Och pappa fick en födelsedagspresent. På kvällen hade jag och Otto en efterlängtad kväll tillsammans =)


Igår bakade vi pizza. Muuuums!

Sista natten.

Sista natten på mitt rum hemma hos mamma och pappa inatt. Känns konstigt. Idag har Jonathan flyttat in sitt skrivbord och flyttat bort mitt. Och i helgen flyttas sängarna. När jag kommer hem nästa helg sover jag i "mitt nya rum". Haha!

Gonatt!


Here we go again...

Jag tycker det är roligt att blogga, men är ganska dålig på att göra det regelbundet. Ibland känner jag nästan att det går pinsamt länge mellan mina inlägg, som typ nu, och får lite dåligt samvete. Jag värnar ju om mina få tappra läsare!

I alla fall, lite update. Förra veckan var det mycket plugg. Var i skolan mellan 9- 16.30 varje dag och jobbade med ett seminarie. Redovisningen hade vi nu i måndags och det gick super! I helgen var jag hemma i Hbg. Träffade familjen och var på födelsedagsfest för Mårten. I måndags spelade Otto match i Växjö och han var borta hela kvällen. Då bjöd jag hem Sara och Annie på mat och mys. Vi lagade fetaostpaj och varm fruktsallad med vitchoklad. Riktigt måndagsfint!







Nu blir det film och popcorn! Vi ska se en film där historien utspelar sig baklänges... får se om det är något bra!
Ciao!

Ystad

Helgen spenderade jag och älsklingen på spa i Ystad. Vi hade hur mysigt som helst och njöt för fulla muggar. Det är helt underbart att åka bort lite och bara ha ögon för varandra. Vi åkte dit på lördagen. Relaxade, badade bubbelpool och hade det bra hela dagen och åt trerätters på kvällen. På söndagen relaxade vi lite till och sen fick vi vars en behandling innan vi åkte hem. Jag fick en aromamassage och Otto en lerinpackning. Helt underbart! Så synd att tiden går så fort när man är iväg bara...


Mys hemma i fredags








RSS 2.0