Vårnytt?

Lindex

 

Lindex fortsätter att imponera! Hade inte denna jacka varit perfekt i vår? Tycker den är skitsnygg. Det är mycket nytt man vill ha till våren nu. Det tragiska med studentlivet är att plånboken inte tycker det är lika skoj att shoppa som jag!

 


28/1 2005

28/1 2005 är vårt datum. 6 år av kärlek. Och många fler ska det bli.

Jag älskar dig över allt Otto ♥


Bio och semlor

Såg denna film på bio idag med Louise, Lina och Carina. Den var jättesöt och fin. Precis min typ av film! Väldigt mysigt att gå på bio en onsdag också, inte ofta man gör det.

 

Igår efter skolan bakade vi semlor hemma hos Louise. Vi bakade helt från grunden, bullarna och allt. Och de blev supergooooda! Har en kvar i kylen som jag kanske smaskar på imorn =)


Hang with me



Åhh jag är så glad! I sommar blir det Robyn live på Sofiero!! Jag älskar Robyn och har gjort det i flera år och hon ska ju även vara superbra live, åh så kul det ska bli! Sofiero är dessutom det perfekta stället för en sommarkonsert. Tänk er en blå himmel, sommarvärme, picknick innan konserten med gott sällskap, rhododendronbuskar så långt ögat kan se och Robyn på scen. Jag ryyyyyser!








Fantastisk helg

Åh, jag har haft den perfekta helgen!

Fredagen började med att jag fick reda på att jag klarade anatomitentan!! Sjukt skön känsla och många kilo lyfte från mina axlar kan jag säga. På eftermiddagen åkte jag till Helsingborg för att träffa Rebecka. Vi tog en trevlig fika på Grand Coffee och gick en snabb runda på stan. Jag hittade en tunika på Vila som säkerligen kommer bli en favorit i vår/sommar. Sen skyndade vi hem till mina föräldrar och åt hemmalagad pizza och efter det hem till Sara för vin, muffins och tjejsnack. Underbar fredag med andra ord!

I lördags var tiden inne för sortering av alla saker som jag har kvar på mitt rum hemma hos mamma och pappa. Min bror ska ta över det nu när jag inte bor hemma längre. Det tog ganska lång tid för mig att acceptera att det inte längre kommer vara mitt rum. Men nu var det dags. Jag gick igenom skrivbordet, nattduksbordet, gamla skolböcker och allt som fanns samlat på rummet och slängde det som jag inte kan spara på längre. Det var faktiskt roligt att hitta gamla fjortisdikter och listor om alla killar man varit kär i, kompisar man bråkat med och bilder på snygga kändisar. Många minnen kom tillbaka och jag kunde nästan komma ihåg precis hur det kändes när jag skrev vissa av fjortisdikterna... Haha.

På kvällen bjöd Mårten och Kajsa på god middag i deras nya lägenhet. Vi åt gott, tittade på handbollen och hade riktigt trevligt. Framåt kvällen blev det lite drinkar på stan!

Idag fortsatte jag med rensningen av rummet och i eftermiddags var vi på söndagsmiddag hos Ottos föräldrar. Nu ska det blir riktigt skönt att få sova och ta tag i den nya veckan =)

Jag och min nya tunika i lördag (precis innan batteriet på kameran dog)



Onsdagen

Idag var det föreläsningar hela dagen, 9-16. Gissa om jag var seg i huvudet när jag kom hem. Men klokare blir man förhoppningsvis av det!

Nu ikväll har vi tvättat och lagat god mat. Lax med keso! Vi har pratat (eller mest jag som tjatat) om resor/utflykter/weekends till sommaren... Får se hur det blir. Otto har bara 7 fotbollslediga dagar så det blir att försöka pussla ihop det. Sen får man ju se hur det blir med jobb och så också ju... Men en sak är säker, inte en till sommar med bara jobb och utan ledighet!


Lite rolig bild från i julas. Stearinet rann över och bildade... ja ni ser :)


Handboll

Sitter och kollar på handbollen. Sverige leder och kommer att vinna. Nice. Otto är i Malmö och kollar där. Handboll måste vara riktigt roligt att kolla på live, det händer ju saker hela tiden!

Tvingade mig själv till gymmet idag. 2 timmar senare än vad jag hade planerat, jag var seg och trött. Men dit kom jag och det blev 10 min på cross trainern och sen maskinerna och stretching. Börjar få tillbaka lite av min vikhet faktiskt, den som försvann när jag började på CityMail och slutade stretcha...

Idag började vi en ny kurs i skolan. Den verkar väldigt rolig! Vi ska göra intervjuer, köra rullstol och lära oss lagar. En salig blandning =)

Nu är det antingen sängen eller ett avsnitt greys. Kan inte bestämma mig.. hrm.

Töat

Ska försöka få iväg ett inlägg...

Det har varit mycket ett tag nu. I torsdags var det Dagen D. Anatomitenta. Innan dess var det ångest, ont i magen och en massa plugg. Efter det var det fest. Riktigt roligt. Det känns verkligen som om livet kommer tillbaka efter tentorna. Man börjar leva igen.

Idag har det slappats i soffan. Igen. The Mentalist har varvats med gamla Greys avsnitt och däremellan lite vinterstudion. Mysigt!

Ute har det töat... Grått och trist och svart snö. Kan det bli tråkigare? Känns som vår när snön smälter bort men den är ändå så långt borta.

Igår bokades i alla fall något att se framemot! Jag är glad!

Träning

Förra veckan var jag och Otto på Stadiums Outlet på Centersyd och shoppade loss. Jag köpte nya joggingskor, löptights och träningshoodie, allt från 40-60 % rabatt!! Så nu känner jag känner mig lite snyggare och proffsigare på gymmet, och det är mycket lättare och roligare att gå dit.

Och det behövs! Jag ska nämligen springa Springtime 2011. Jag anmälde mig till förra årets lopp och jag och Annie tränade som fasen hela våren men veckan innan så fick jag sommarjobb och var tvungen att gå en truckutbildning precis den lördagen loppet var. Lite typiskt! Men så var de så snälla på IFK Helsingborg att de bara flyttade min anmälan till i år istället. Så nu är det bara att börja jogga och löpa igen. I tisdags sprang jag mina första 20 min på löpbandet och det var asjobbigt. Idag är det nästa pass som gäller...

Mitt mål till förra årets lopp var att bara klara av att genomföra det, haha. Men det vet jag redan att jag klarar av så detta året blir målet att komma i mål under 55 min. Och det är 10 km som gäller, såklart! ;)

Är ni med?



6/1

Jag är nyduschad och kladdkakan är precis uttagen ur ugnen. Filmen är laddad och snart är jag färdigbloggad. Myskvällen kan börja. Man får passa på med mycket film och mys nu innan skolan drar igång igen!

Nästa vecka är monsterveckan, med 3 redovisningar och tenta i anatomi. I måndags träffade jag Anna i klassen och vi nästan klart vår del i den ena redovisningar och idag gjorde jag klart den andra. Imorn ska jag göra den tredje där man även ska skriva en miniuppsats. Samtidigt ska kroppens alla muskler, leder, nerver, ligament och skelettdelar bankas in i huvudet...

Igår åkte jag till Helsingborg igen en snabbis. Anna hade avskedsfika, hon åker hem till Brighton just nu. Hoppas hon kom iväg trots snön. Sålänge det inte snöar i England så är det nog inga problem. Det har kommit typ 1,5 dm snö till här nu.. Men nu i kväll när jag tog tåget till Lund så töade det lite, droppade från alla istappar från de gamla fina husen.

Nej nu är det kaka och film! (Sorry för ett tråkigt inlägg)

Kvällens middag

Hasselbackspotatis med fläskytterfilé, bearnaisesås och sallad, mmm. Riktigt lyckat :)

Nu ska jag och älsklingen kolla film, Easy A. Den ska tydligen vara väldigt rolig, återstå att se.

 


2011

Nyårsafton firades hemma hos en av mina äldsta vänner, Tove. Där var en väldig blandning av folk och vi hade en mycket trevlig kväll. Tiden innan tolvslaget gick fruktansvärt fort. Det kändes som om vi precis hade satt oss ner vid bordet när klockan plötsligt var halv tolv och vi fick slänga i oss efterätten :)


Nyårsfina




Det var tråkigt nyårsväder i Helsingborg. Dimma, mulet och hårda vindar... Men raketer smälldes det ändå!


Här skrev man ner sitt/sina nyårslöften, kom man inte på något eller gillade något som redan var skrivet satte man en stjärna bredvid.


Jag satte min stjärna på "Bara snooza 1 gång" och ritade till en på "Jag ska åka till Brighton!"

Så mina nyårslöften blir att bara snooza en gång på morgonen (det tycker Otto låter skitbra) och att åka till Anna i Brighton. De senaste två dagarna har det gått lite sådär med snoozningen... Känns inte bra att ha sabbat sitt nyårslöfte redan, men jag skyller på att vi har sovit borta och allt har inte varit som det brukar... hrm.

Men nu är vi hemma i Lund igen. Det har varit jätteskönt att vara "hemma" i Helsingborg igen en längre tid. Det är nästan läskigt hur fort man hittar tillbaka till hur man var när man bodde hemma. Sover och slappar halva dagen, bråkar med sina syskon och städar inte undan efter sig.. Men jag och Otto har faktiskt varit ganska duktiga och lagat mat och tömt och plockat in i diskmaskinen. Haha

Imorgon blir det till att bli vuxen igen. Tvätt, städning, plugg och gymmet står på schemat!

RSS 2.0