Grillpremiär

Idag inviger vi grillen för i år. Min syster Julia är här och Ottos bror Eric och hans flickvän Johanna är påväg hit. Härligt, är det rätta ordet. Härligt är det när det är 20 grader i solen fast klockan är snart 18. Jag älskar våren!

Senare ikväll ska vi iväg på hemligheter igen!! Wiiee....

Otto vaktar grillen i solen

Kalashelg!

Helgen har varit lugn och skön. Mamma fyllde år igår så jag var hemma på lite kalas. Jag och Julia gick på stan under förmiddagen och köpte present och kollade annat. På kvällen kom lite släktingar och firade. Det var bara jag och Julia som var "barn" vilket var lite småtråkigt. Efter ett tag gick vi och kollade film istället! :)

Middagen idag bestod av hemmagjorda fetaosthamburgare. Mmmmm så gott!


Paketöppning...


Zocka var såklart med och firade

 

Idag har vi varit ute på äventyr, som kommer att innebära en del förändringar i våra liv. Men mer om det en annan dag...


Strongest dad in the world

Jag sitter jag pluggar och i min bok stod det om Rick and Dick Hoyt.

Rick föddes med en hjärnskada, som en komplikation från födseln, och hans föräldrar blev tillsagda att han aldrig skulle kunna "leva ett normalt liv" och därför borde han flyttas till en institution. Men hans föräldrar köpte inte det. Och idag tävlar han och hans pappa tillsammans i marathons och triathlons.
Behöver ni inspiration, oavsett slag, så gå in här och läs deras historia och se filmen.

Jag blir rörd av sådana här berättelser.


Grattis älskling! ♥

Idag fyller min Otto 24 år! Dagen började med frukost på sängen och paketöppning för älsklingen. Han fick byxor, parfym, bok och ett påskägg fyllt med godis av mig. Sen var det skola i några timmar för oss båda och sen hem och städa, baka tårta och laga mat. Ottos föräldrar och bror kom hit nu ikväll för lite kalas, väldigt trevligt. När gästerna gick hem tog vi en promenad i det fina kvällsvädret. Så skönt med ljusa, ljumma kvällar nu!










Nu ska vi mysa i soffan!

God kväll kära läsare :)

Filosofi

Jag vill skriva, men vet inte om vad. Jag vill berätta saker, men vet inte var jag ska börja. Det händer mycket runt omkring mig just nu. Inte jättemycket kanske men tillräckligt för att det ska ockupera mina tankar fullständigt. Men det är bra saker, som tur är. Bra saker som kommer innebära bra saker inför framtiden. När man har dessa viktiga och betydelsefulla tankarna så är det viktigt att kunna slappna av och bara kunna vara utan att tankarna glider iväg. Jag tror det är därför jag har legat i soffan mycket denna veckan och kollat på gamla Grey´s avsnitt, för att vila hjärnan och bara vara. Slippa tänka och kanske oroa mig. Timmarna i soffan kan nog också bero det fruktansvärt gråa, tråkiga och blåsiga vädret tillsammans med min hemska förkylning... men bara kanske.

Jag är trött nästan hela tiden, men jag är glad, lycklig och förväntansfull samtidigt! Jag är lycklig och idag skiner faktiskt solen också (fast det stormar som faaan).

Och imorgon ska jag fixa och dona på balkongen så att det kanske kan bli lite mysigt där nu när våren och värmen är på ingång. På kvällen kommer mina fina klasskamrater hit och myser!

Jag har det bra!

Talking to me?



Hahaha, så jäkla sött! Ni bara måste kolla på detta :)

Snart

Snart så ska jag börja blogga igen. Ska bara hitta inspiration och tid igen...

Så håll ut, det kommer snart.

RSS 2.0