Helgen

Det känns som om tiden bara flyger iväg just nu. Helgen försvann lika fort som den kom. I fredags firade vi Annie, som fyllde år i torsdags. Vi åt god mat och onyttigheter och såg Sex And The City 2 på bio. Det blev lite strul med våra biljetter så vi fick sitta utspridda i hela salongen, haha. Filmen var bra tyckte jag men inte lika bra som den första... brukar vara så med uppföljare. Efter filmen gick vi till det nya "lounge-aktiga" stället Moogwai (har ingen aning hur det stavas) i Helsingborg. Det var väldigt fint och trevligt där, rekommenderas! :)

Och i lördags hämtade vi lilla Zocka! Hon är så himla liten, söt och snäll. Nu kämpar vi med att göra henne rumsren, och det går faktiskt *peppar peppar* ganska bra. När hon blir nödig gnyr hon lite och då gäller att snabba sig ut i trädgården ;) Den uppgiften har vi lagt på Julia, haha.


Det är svårt att fota det lilla livet, hon är aldrig stilla ju!


Igår spelade Otto match igen, derby mot Rosengård, och det blev vinst igen med 3-1. De har vunnit alla sina matcher nu och leder serien! Starkt jobbat, de är ju trots allt nykomlingar i söderettan!! Efter matchen kom det fram några fans som ville ha Ottos autograf, haha!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0