Trött

Gud, vad trött jag är! Mitt nya jobb är verkligen slitsamt... Jag höll på att somna ståendes när jag kom hem vid 16.30- tiden. Tröttheten kan i och för sig bero på att jag inte har gått upp tidigare än halv 8 på typ ett halvår =P Det är säkert extra jobbigt nu i början också med alla nya intryck, moment och system man ska lära sig. När allt sitter ska det nog gå bra! Imorgon tänkte jag cykla till jobbet och jag har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta, så jag siktar på att bege mig hemifrån vid 6.15 ungefär. Kul!

Men jobbet är hyfast roligt och ger bra med pengar! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Greys!

Zocka


Då var det bestämt! Vi ska få en liten Zocka på lördag :) Visst är hon söt?

Helgen har spendats i Lund i sommarvärme. Vilket underbart väder det har varit, mellan 20-25 grader hela helgen och ljusa, ljumma kvällar! Lundakarnevalen var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Var där ett tag i fredags kväll och det var så sjuuukt mycket folk så det var bara jobbigt att vara där, men vädret var fint :) Tåget på lördagen var nog också lite överskattat. Allt med karnevalen är säkert mycket roligare om man är med och jobbar och är inne i hela cirkusen liksom. I lördagskväll var vi hemma hos Jessica och Safi och grillade, hur mysigt och trevligt som helst. Satt ute till halv nio och mös i solen! Sen var det Champions League- final som killarna ville se, så jag och Jessica somnade i soffan :P Igår spelade älsklingen match igen och de vann med 4-0. Otto gjorde en riktigt bra match, han är så duktig min älskling! ♥

Imorgon ska jag jobba första dagen på mitt nya jobb, ska få lite introduktion denna veckan så jag är redo sen när sommarschemat börjar!



Fräknar och fint väder!

Vilket fint väder det har varit idag, älskar det! Jag satt ute i solen ett tag och läste och det tog inte lång tid innan man fick lite fräknar och blev lite röd. Men skönt var det!

Var uppe tidigt idag och gick promenad med Annie! Gick med hantlar i händerna för att det skulle bli lite mer "träning" av det hela :) Det är så fint i skogen nu med allt det gröna och alla dofter!

Imorn är det tillbaka till Lund igen, ska vara där hela helgen har jag tänkt. Det är ju Lundakarnevalen denna helgen! Måste se vad det är för ståhej!

Nu ska jag ta ett sista ryck i plugget så man blir klar någon gång!

Hundägare

Nu är jag hemma i Helsingborg igen efter 4 dagar i Lund. Idag är det jag som står för middagen (mamma jobbar så då faller lotten på mig, haha) det blir kyckling och ris och någon sås som jag inte bestämt mig för än. Ska bli gott i alla fall!

Imorgon ska vi åka titta på vår lilla valp, som vi ska få nästa helg. Jag var inte med förra gången familjen var där så det ska bli kul att få se de små varelserna, som är 6 veckor gamla nu. Det är ännu inte bestämt vilken av valparna vi ska få. De som äger kenneln kommer att bestämma det, eftersom de känner hundarna bäst så kommer de se vilken valp som kommer passa bäst in i vår familj. Hoppas de väljer rätt så vi inte får en liten bråkstake!

Som vuxen och i nuvarande skick ;)

100518

Idag har det faktiskt varit ganska fint väder här i Lund. När solen tittade fram och man satt i lä så var det nästan så att man kunde ta av sig tjocka koftan. Jag satt och njöt ett tag på älsklingens balkong (som även kommer bli min balkong till hösten) och bestämde mig för att flytta ut datorn och mina böcker och skriva på uppsatsen där. Men när jag hade flyttat ut allt så hade såklart solen gått i moln och det var ganska kallt. Så det var bara att flytta in igen! Den där solen är svårflörtad :)

Plugget gick ganska bra idag. Jag har så himla svårt att hitta motivation till att sitta ner och plugga ordentligt och koncentrerat. Kommer hela tiden på saker som är mycket roligare typ leta möbler och inredning till lägenheten! Vi har köpt nästan allt redan, har soffa, soffbord och tvbänk kvar. Vi har bestämt oss för soffa men hittar inget soffbord eller tvbänk som matchar varandra och som vi känner att vi vill ha. Jag hittade en jättesöt tvbänk på ellos hemsida idag men det var lite över vår prisklass tyvärr.

Här har ni den. Fin va? :)

 

Till middag idag lagade jag tomatsoppa, och den blev jättebra! Äntligen lyckades jag med något i köket :) Jag var även ute och promenerade lite nu på kvällskvisten. Det är så himla fint ute nu när allt håller på att slå ut och det verkligen luktar vår. En bit bort från där älskling bor ligger det en massa åkrar och hästgårdar! Jättefint nu när rapsfälten börjar bli gula och fina. Älskar att promenera där!

Usch, Otto och hans rumskamrat kollar på en zombiefilm nu! Jag hatar vekligen sånna filmer, får alltid mardrömmar. Så jag stänger in mig på Ottos rum i vår nya säng med datorn istället, mysigt!

Gonatt!



Nervöst

Jag sitter och följer älsklingens match mot Kristianstad med liverapportering och fy vad nervöst det är! Det är mycket värre än när man är på plats och kollar live. Nu får man bara en lite fjuttig mening som säger 1-1 eller rött kort... Det står i alla fall att min älskling har gjort några bra räddningar trots att de för tillfället ligger under med 3-2. Får hålla tummarna för att de reder ut detta... de gula! Första hemmamatchen låg de under med 2-0 och vände och vann med 3-2 så det går! Vinner de idag så leder de serien med två poäng så hoppas, hoppas!

Igår träffade jag Rebecka! Det var längesen vi sågs så det var väldigt trevligt och mysigt. Tog en fika i Norra Hamnen och en shoppingrunda på Väla. Jag brukar inte tycka det är lika mysigt att gå på Väla som det är att gå på stan, men igår var det så tråkigt väder så man hade inget val. När ska våren komma tillbaka? Saknar den..

Har inte riktigt kolla på dagarna just nu, med röda dagar och klämdagar och allt. Sen går jag inte i skolan alla dagar heller så man får inte riktigt in någon rutin, det är lite jobbigt tycker jag faktiskt. Jag blir lätt trött och seg när jag sover olika länge varje dag, försöker att gå upp hyfast tidigt trots att jag är ledig men det går inte alltid när man inte har något som drar i en, om ni förstår? I morgon går jag 10-15 i alla fall, längsta dagen på länge.

Ojoj, nu åkte Kristanstads tränare upp på läktaren! Varför händer det inte sånna här spännande saker när jag är och kollar? :)




Gymnastik

Nu ska jag snart iväg på gymnastikuppvisning. Min gamla förening har våruppvisning idag och det ska bli så roligt och se hur mina små (?) gymnaster har utvecklats. De är inte så små längre, nästan alla är över 14 nu och är snart lika gamla som jag var när jag tränade dem. Men i mina ögon kommer de alltid att vara mina små gymnaster! :)

Jag tränade gymnastik när jag var yngre och när jag var 12 år blev jag ledare och fick tillsammans med en kompis ansvar för en nybörjargrupp med 5-6 åringar. Några av de tjejerna tränade jag sen i nästan 6 år. Det ska bli kul att se hur mycket de har utvecklats sen jag slutade. Vet att några är med och tävlar USM och någon kanske till och med JSM :)


Här är några av mina tjejer, lite äldre bara!

Nu måste jag rusa!

Onsdag

När jag drog upp rullgardinen imorse trodde jag inte det var sant.. Fruktansvärt tråkigt väder! Grått, mulet och ösregn, och det håller fortfarande på. Var är våren?

Jag ska på ansiktsbehandling på Njuta här i Helsingborg kl. 13 som jag fick av min kära pojkvän i julklapp. Ska bli riktigt skönt! Hade först tänkt att promenera ner till stan men inte i detta vädret, det får bli bussen.

Annars idag så måste jag städa och skriva på min och Johannas uppsats. Vi ska skriva en uppsats på 4-6 sidor som får handla om typ vad som helst bara det är relaterat till arbetspsykologi, så det kommer nog inte bli alltför jobbigt. Man ska bara ta sig i kragen och sätta igång i tid. Vi ska skriva om konflikter och konflikhantering, känns som om det kan bli en bra diskussion med det ämnet.

Nu ska jag ta tag i städningen!


Blogga?

Nu har även jag skapat en blogg. Jag har på senare tid börjat läsa en del bloggar och själv blivit lite sugen på att prova på det. Får se om det är något för mig!

Får sätta mig in i hur allt fungerar imorgon. Nu ska jag och syster äta kladdkaka och kolla på film!

Trevlig kväll :)

RSS 2.0